Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alcover.F.C (438466) - solfamide F.C. (1586489) » 531639502: T47/J14/X

Liga 531639502 Información oficial sobre el partido 531639502 en Hattrick

10.10.2015 14:20:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 14 / X.2597 (170924)

Alcover.F.C Alineación oficial del equipo 'Alcover.F.C' en el partido 3 - 2 solfamide F.C. Alineación oficial del equipo 'solfamide F.C.' en el partido
Perfeito Angeriz (13') 1 - 0
Perfeito Angeriz (31') 2 - 0
2 - 1 Manuel Señorans (49')
2 - 2 Pedro Manuel Voces (78')
Alfonso Medina Cantalejo (87') 3 - 2
Alcover.F.C Alineación oficial del equipo 'Alcover.F.C' en el partido 3 - 2 solfamide F.C. Alineación oficial del equipo 'solfamide F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alcover.F.C Alineación oficial del equipo 'Alcover.F.C' en el partido 2 - 2 solfamide F.C. Alineación oficial del equipo 'solfamide F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,2 % 22,4 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alcover.F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Perfeito Angeriz de Alcover.F.C aconseguir un gol al minut 13 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del solfamide. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Perfeito Angeriz la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Alcover.F.C es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 31.
  • 124 Minuto 87 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 87 que va permetre a l'equip local marcar el 3 - 2. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Alfonso Medina Cantalejo llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Alcover.F.C van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Rómulo Araque Blázquez va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 237 Minuto 57 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Rómulo Araque Blázquez va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Pablo Cairada va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rómulo Araque Blázquez de Alcover.F.C es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abdeljami Raji de Alcover.F.C va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Manuel Lamas Sánchez de Alcover.F.C es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Perfeito Angeriz de Alcover.F.C va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

solfamide F.C.

Goles Goles

  • 153 Minuto 49 (Gol por la derecha): Els jugadors de solfamide no defallien en cap moment. Producte d'això, en Manuel Señorans va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Pedro Manuel Voces que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en Paco Granado va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 262 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan 宋 (Song) 达源 (Dayuan) va fer una jugada per la banda esquerra, però Diego Armando Ochoa Casado va aturar el seu xut.
  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del solfamide que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alejandro Soler, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Abdeljami Raji va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 41 de partit, quan un jugador de solfamide, en Alejandro Soler, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.