Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reial Mallorca (435866) - www.recreativo de huelva.com (1588967) » 531630643: T47/J6/X

Liga 531630643 Información oficial sobre el partido 531630643 en Hattrick

15.08.2015 14:20:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 6 / X.2520 (170847)

Reial Mallorca Alineación oficial del equipo 'Reial Mallorca' en el partido 0 - 2 www.recreativo de huelva.com Alineación oficial del equipo 'www.recreativo de huelva.com' en el partido
0 - 1 Javier Labrue Oneray (78')
0 - 2 Javier Labrue Oneray (84')
Reial Mallorca Alineación oficial del equipo 'Reial Mallorca' en el partido 0 - 2 www.recreativo de huelva.com Alineación oficial del equipo 'www.recreativo de huelva.com' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Reial Mallorca Alineación oficial del equipo 'Reial Mallorca' en el partido 0 - 5 www.recreativo de huelva.com Alineación oficial del equipo 'www.recreativo de huelva.com' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reial Mallorca

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Mallorca va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de José Molina, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 62 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Mallorca puguin veure en Edu Jaume jugant de nou; ja que al minut 62 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Simón Espanyol el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

www.recreativo de huelva.com

Goles Goles

  • 172 Minuto 78 (Gol por la izquierda): www.recreativo va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 78. Javier Labrue Oneray va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Javier Labrue Oneray, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Carlos Narváez va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Josu Velasco Mansilla, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 270 Minuto 19 (Ocasión de falta): Josu Velasco Mansilla va xutar magistralment una falta al minut 19 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Xavi Cufí que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de www.recreativo la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 39, quan en Xavi Cufí va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 50 (Ocasión por el centro): www.recreativo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 50, quan Pacià Fàbregues va quedar-se sol davant el porter Javier Suárez, però aquest va poder aturar el xut.