Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Boadilla (1421794) - playa san juan fc (1430408) » 531626102: T47/J10/X

Liga 531626102 Información oficial sobre el partido 531626102 en Hattrick

12.09.2015 14:20:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 10 / X.2481 (170808)

Atlético Boadilla Alineación oficial del equipo 'Atlético Boadilla' en el partido 1 - 3 playa san juan fc Alineación oficial del equipo 'playa san juan fc' en el partido
0 - 1 Iliuţă Stamatopol (55')
0 - 2 Dani Trullàs (67')
David Montafia (77') 1 - 2
1 - 3 Bartolomé Correales (78')
Atlético Boadilla Alineación oficial del equipo 'Atlético Boadilla' en el partido 1 - 3 playa san juan fc Alineación oficial del equipo 'playa san juan fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Atlético Boadilla Alineación oficial del equipo 'Atlético Boadilla' en el partido 0 - 6 playa san juan fc Alineación oficial del equipo 'playa san juan fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Boadilla

Goles Goles

  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Marcos Madrona va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Atlético, David Montafia, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 30 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Francesc Manel Rabell, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

playa san juan fc

Goles Goles

  • 172 Minuto 55 (Gol por la izquierda): playa va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 55. Iliuţă Stamatopol va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Dani Trullàs de playa va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 67. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Bartolomé Correales va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Es duien 11 minuts de partit jugats quan Dani Trullàs va estar a punt de posar per davant a playa amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Sergi Fogàs va impedir un gol cantat.
  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de playa la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Iliuţă Stamatopol, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 22 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Tantín Hayos ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, un refús desafortunat de Sergi Fogàs, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Adrián Burgo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 Sergi Fogàs va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Stoyan Kolarov, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Raúl Dueñas, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Raúl Dueñas va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Stoyan Kolarov de playa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 57 (Lesión leve): Tantín Hayos de playa va abandonar el terreny de joc després de 57 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Raúl Dueñas va entrar en el seu lloc.