Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mas Agusto Que Un Arbusto FC (492382) - Bragatasaray F.C. (1457678) » 531601693: T47/J11/X

Liga 531601693 Información oficial sobre el partido 531601693 en Hattrick

19.09.2015 14:20:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 11 / X.2261 (170588)

Mas Agusto Que Un Arbusto FC Alineación oficial del equipo 'Mas Agusto Que Un Arbusto FC' en el partido 4 - 1 Bragatasaray F.C. Alineación oficial del equipo 'Bragatasaray F.C.' en el partido
Ernesto Pipó (38') 1 - 0
1 - 1 Alberto Aguilo (73')
Javier Vázquez (78') 2 - 1
Ernesto Pipó (83') 3 - 1
Javier Vázquez (85') 4 - 1
Mas Agusto Que Un Arbusto FC Alineación oficial del equipo 'Mas Agusto Que Un Arbusto FC' en el partido 4 - 1 Bragatasaray F.C. Alineación oficial del equipo 'Bragatasaray F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mas Agusto Que Un Arbusto FC Alineación oficial del equipo 'Mas Agusto Que Un Arbusto FC' en el partido 3 - 0 Bragatasaray F.C. Alineación oficial del equipo 'Bragatasaray F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mas Agusto Que Un Arbusto FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ernesto Pipó, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Arbusto se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 38.
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Arbusto va ser Javier Vázquez.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Arbusto a 3 - 1. Ernesto Pipó va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 115 Minuto 85 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Javier Vázquez de Arbusto va fer un bon esprint per escapar-se de Eleuterio Bacelar i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 4 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Sergio Martínez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Arbusto va estar a punt de posar-se per davant al minut 37 però Julià Salichs va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Arbusto ho intentava per la dreta per mitjà de Javier Vázquez, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sergio Martínez de Arbusto es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Julià Salichs després que el jugador de Arbusto li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 42 (Tirita (médico)): Palmiro Bermúdez va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Arbusto es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 092 Minuto 86 (Lesión grave): Óscar Robledo, de Arbusto, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Nicolás Fuensalida el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 56 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Eustasio Pérez de Colosía maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Bragatasaray F.C.

Goles Goles

  • 164 Minuto 73 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Alberto Aguilo marqués l'empat. Al minut 73 el marcador mostrava un empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Alberto Aguilo va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter 唐 (Tang) 明丹 (Mingdan) no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Meléndez de Bragatasaray la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 74 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, André Rajoy va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.
  • 303 Minuto 87 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Santi Peña Rubia, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.