Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

willyhutch (312539) - sant josep oriol A (486248) » 531599678: T47/J9/X

Liga 531599678 Información oficial sobre el partido 531599678 en Hattrick

05.09.2015 14:20:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 9 / X.2243 (170570)

willyhutch Alineación oficial del equipo 'willyhutch' en el partido 2 - 2 sant josep oriol A Alineación oficial del equipo 'sant josep oriol A' en el partido
0 - 1 Alberto Gómez de Pedroso (9')
Achraf Idhmad (19') 1 - 1
1 - 2 Marc Pocurull (35')
Ernesto Mayordomo (41') 2 - 2
willyhutch Alineación oficial del equipo 'willyhutch' en el partido 2 - 2 sant josep oriol A Alineación oficial del equipo 'sant josep oriol A' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
willyhutch Alineación oficial del equipo 'willyhutch' en el partido 3 - 0 sant josep oriol A Alineación oficial del equipo 'sant josep oriol A' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

willyhutch

Goles Goles

  • 113 Minuto 19 (Gol por la derecha): Després de 19 minuts de partit, Achraf Idhmad igualava per willyhutch en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Ernesto Mayordomo de willyhutch va aconseguir igualar el partit al minut 41, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del josep. La jugada d'estratègia del willyhutch per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ernesto Mayordomo va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Diego Vargas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de willyhutch se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Francisco Romero Urzáiz va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francisco Romero Urzáiz.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aldo Regnanti de willyhutch va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

sant josep oriol A

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Alberto Gómez de Pedroso que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a josep.
  • 115 Minuto 35 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Francisco Romero Urzáiz no va poder aturar Marc Pocurull de josep, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 35 el 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Marc Casagran de josep va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marc Pocurull de josep va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): josep va fer una substitució al minut 84. Seniko Urretxu va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Malder Intxaurdieta.
  • 095 Minuto 87 (Lesión): El jugador de josep Malder Intxaurdieta va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Galván Loureda va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 8 (Evento clima: sol, OK técnico): En David Galve va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.