Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ratiches (794117) - F.C. Blankiazules Redux Plus (489314) » 531587499: T47/J6/X

Liga 531587499 Información oficial sobre el partido 531587499 en Hattrick

15.08.2015 14:20:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 6 / X.2133 (170460)

Ratiches Alineación oficial del equipo 'Ratiches' en el partido 3 - 1 F.C. Blankiazules Redux Plus Alineación oficial del equipo 'F.C. Blankiazules Redux Plus' en el partido
0 - 1 Avelino Eristin (27')
Belako Errikebatiz (28') 1 - 1
Àlex Rabat (60') 2 - 1
César Sánchez Siles (73') 3 - 1
Ratiches Alineación oficial del equipo 'Ratiches' en el partido 3 - 1 F.C. Blankiazules Redux Plus Alineación oficial del equipo 'F.C. Blankiazules Redux Plus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Ratiches Alineación oficial del equipo 'Ratiches' en el partido 3 - 3 F.C. Blankiazules Redux Plus Alineación oficial del equipo 'F.C. Blankiazules Redux Plus' en el partido
Tiene un resultado normal 3.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,1 % 37,3 % 30,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ratiches

Goles Goles

  • 113 Minuto 28 (Gol por la derecha): Després de 28 minuts de partit, Belako Errikebatiz igualava per Ratiches en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 60 (Gol por la derecha): Passats 60 minuts, Àlex Rabat, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Ratiches es posava per davant!
  • 117 Minuto 73 (Gol evento especial cansancio): En Francisco Osorio Valdés havia sortit la nit anterior a una coneguda discoteca de la ciutat. Per aquesta raó, va errar en un control, que el va aprofitar en César Sánchez Siles per endur-se la pilota i posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Gregori Císcar no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Magdaleno Sanz estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de César Sánchez Siles va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Miguel Sáenz Ruiz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Alberto Pulido una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 68, però una magnífica aturada de Miguel Sáenz Ruiz va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 240 Minuto 84 (Ocasión de contra de falta): Ratiches van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 84 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Palomo Enríquez no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Miguel Manta.

F.C. Blankiazules Redux Plus

Goles Goles

  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): Álvaro Sojo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Blankiazules, Avelino Eristin, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Gregori Císcar va marcar al minut 11 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Federico Fabrer va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en 罗 (Luo) 景镕 (Jingrong).

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Cendoya de Blankiazules va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Al minut 36, Gregori Císcar de Blankiazules es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.