Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ceylann (1595398) - Chancho FC (307667) » 531587208: T47/J5/X

Liga 531587208 Información oficial sobre el partido 531587208 en Hattrick

08.08.2015 14:20:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 5 / X.2128 (170455)

Ceylann Alineación oficial del equipo 'Ceylann' en el partido 2 - 1 Chancho FC Alineación oficial del equipo 'Chancho FC' en el partido
Max Kreinhöfner (29') 1 - 0
Alejandro Quesada (31') 2 - 0
2 - 1 Ernesto Mora (67')
Ceylann Alineación oficial del equipo 'Ceylann' en el partido 2 - 1 Chancho FC Alineación oficial del equipo 'Chancho FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Ceylann Alineación oficial del equipo 'Ceylann' en el partido 5 - 0 Chancho FC Alineación oficial del equipo 'Chancho FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ceylann

Goles Goles

  • 108 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 0 s'ha de veure repetit: en Diego Puente de Ceylann va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Max Kreinhöfner, que no va perdonar.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Ceylann va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alejandro Quesada progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 5 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Ceylann va ser a punt de marcar al minut 5, quan el seu jugador Iván Trespuentes va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Rubén Jiménez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Ceylann per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 11, quan Max Kreinhöfner va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 58 quan Apolonio Beade de Ceylann gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Iván Trespuentes de Ceylann va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rubén Jiménez de Ceylann es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 13 (Lesión leve): Ceylann va fer una substitució al minut 13. Miguel Hipólito va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Diego Puente.
  • 090 Minuto 83 (Tirita): Al minut 83, Abdelqader Waki de Ceylann es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Chancho FC

Goles Goles

  • 186 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Chancho va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Ernesto Mora, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Alejandro Salvador va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 4 de joc.
  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Bogomil Nikolov va encarar al porter al 30, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): Després de 72 minuts jugats, Perfeito Alcalde es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Joaquín Barrera.