Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unión Deportiva Lanzarote (1598681) - Supercracks EKM (778866) » 531561185: T47/J12/X

Liga 531561185 Información oficial sobre el partido 531561185 en Hattrick

26.09.2015 14:15:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 12 / X.1895 (167150)

Unión Deportiva Lanzarote Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva Lanzarote' en el partido 3 - 1 Supercracks EKM Alineación oficial del equipo 'Supercracks EKM' en el partido
Jerson Muñoz (44') 1 - 0
1 - 1 Israel Balmanya (49')
Pau Carós (61') 2 - 1
José Manuel Piñal (79') 3 - 1
Unión Deportiva Lanzarote Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva Lanzarote' en el partido 3 - 1 Supercracks EKM Alineación oficial del equipo 'Supercracks EKM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Unión Deportiva Lanzarote Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva Lanzarote' en el partido 4 - 2 Supercracks EKM Alineación oficial del equipo 'Supercracks EKM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,8 % 5,2 % 20,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unión Deportiva Lanzarote

Goles Goles

  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 els aficionats van embogir quan en Jerson Muñoz va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Lanzarote.
  • 136 Minuto 61 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Rafael Osorio encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Pau Carós anotar per a Lanzarote el 2 - 1. Millor no veure'n la repetició.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En José Manuel Piñal de Lanzarote va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Lanzarote va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Juan Luis Rinconete va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Nicanor Barreiros.
  • 207 Minuto 53 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Lanzarote va ser a punt de marcar al minut 53, quan el seu jugador Héctor Soto Campo va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El Lanzarote ho intentava per la dreta per mitjà de Pau Carós, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, José Manuel Piñal de Lanzarote va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Supercracks EKM

Goles Goles

  • 162 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Israel Balmanya va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 49.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 35, quan en Emilio Valda del Amo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 262 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 72, en un 1 contra 1 amb el porter, però Oñatz Beamurgia va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Aizarotz Fulla des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 43 de partit, quan un jugador de Supercracks, en Rafael Colomo, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.