Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.A.B.U (794264) - FC Bargrano (310876) » 531557690: T47/J4/X

Liga 531557690 Información oficial sobre el partido 531557690 en Hattrick

01.08.2015 14:15:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 4 / X.1867 (167122)

C.A.B.U Alineación oficial del equipo 'C.A.B.U' en el partido 4 - 0 FC Bargrano Alineación oficial del equipo 'FC Bargrano' en el partido
Alex Netedu (33') 1 - 0
Luis Mayorga (74') 2 - 0
Bartomeu Aupí (80') 3 - 0
Jaume Fiol (87') 4 - 0
C.A.B.U Alineación oficial del equipo 'C.A.B.U' en el partido 4 - 0 FC Bargrano Alineación oficial del equipo 'FC Bargrano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
C.A.B.U Alineación oficial del equipo 'C.A.B.U' en el partido 4 - 1 FC Bargrano Alineación oficial del equipo 'FC Bargrano' en el partido
Tiene un resultado normal 4.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,3 % 0,8 % 11,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.A.B.U

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Alex Netedu va donar a C.A.B.U un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 136 Minuto 74 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Pere Antoni Cassart encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Luis Mayorga anotar per a C.A.B.U el 2 - 0. Millor no veure'n la repetició.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): C.A.B.U va augmentar la diferència quan Bartomeu Aupí no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): C.A.B.U va aconseguir el 4 - 0 quan Jaume Fiol va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Luis Mayorga. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alex Netedu de C.A.B.U es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): El jugador de C.A.B.U Antonio Zubizarreta va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Iván Jiménez Huertas va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): En Paulo García Carrasco de C.A.B.U va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Sergio Figueras va prendre el seu rol al minut 42.
  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): En Dani Sáez ocupà el lloc d'en Eusebi Saporta al 71 minuts, dos minuts després que el jugador de C.A.B.U quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, OK potente): Ramon Juncarol no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

FC Bargrano

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Bargrano a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Gilberto Alberche va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Anaia Eren al minut 37 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 207 Minuto 72 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Anaia Eren va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Izki Fagoaga s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Clemente Girón Ruiz de Bargrano va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Feliu Llopis.