Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Badalona CF. (1414334) - F.C.DARIUS (1600384) » 531555573: T47/J14/X

Liga 531555573 Información oficial sobre el partido 531555573 en Hattrick

10.10.2015 14:15:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 14 / X.1848 (167103)

Badalona CF. Alineación oficial del equipo 'Badalona CF.' en el partido 1 - 3 F.C.DARIUS Alineación oficial del equipo 'F.C.DARIUS' en el partido
0 - 1 Guillermo Martín Prat (26')
0 - 2 Guillermo Martín Prat (47')
0 - 3 Carlos Disorna (77')
Cristian Manuel Donís (79') 1 - 3
Badalona CF. Alineación oficial del equipo 'Badalona CF.' en el partido 1 - 3 F.C.DARIUS Alineación oficial del equipo 'F.C.DARIUS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Badalona CF. Alineación oficial del equipo 'Badalona CF.' en el partido 3 - 3 F.C.DARIUS Alineación oficial del equipo 'F.C.DARIUS' en el partido
Tiene mala suerte 3.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,3 % 23,1 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Badalona CF.

Goles Goles

  • 103 Minuto 79 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Cristian Manuel Donís va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 17 (Ocasión de falta): En Francisco Muro es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 207 Minuto 28 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Fernando Cogonbrellas va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Renato Rojas Aguado hauria d'haver estat gol al minut 35 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Renato Rojas Aguado.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 8 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Francisco Muro no li va importar gens ni mica.

F.C.DARIUS

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a F.C.DARIUS prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Guillermo Martín Prat.
  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Isaac Vásquez va anar directament als peus de Guillermo Martín Prat que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Carlos Disorna va ser l'anotador del 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de F.C.DARIUS a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Isaac Vásquez va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52 José Carlos Neusa va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Guillermo Martín Prat, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ernesto La Fuente. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 63, Víctor Torres Nievas de F.C.DARIUS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 5 (Lesión leve): F.C.DARIUS va fer una substitució al minut 5. Eric Siqués va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Guillermo Martín Prat.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Després de 85 minuts jugats, Víctor Torres Nievas es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Carlos Del Cordel.