Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Catalunya football dreams (1366755) - POKESTARS (778798) » 531519948: T47/J9/X

Liga 531519948 Información oficial sobre el partido 531519948 en Hattrick

05.09.2015 14:15:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 9 / X.1532 (166787)

Catalunya football dreams Alineación oficial del equipo 'Catalunya football dreams' en el partido 3 - 1 POKESTARS Alineación oficial del equipo 'POKESTARS' en el partido
Marcos Francisco Cleriguet (5') 1 - 0
1 - 1 Palomo Benavent (25')
Sorin Savu (51') 2 - 1
Santiago Castellanos (80') 3 - 1
Catalunya football dreams Alineación oficial del equipo 'Catalunya football dreams' en el partido 3 - 1 POKESTARS Alineación oficial del equipo 'POKESTARS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Catalunya football dreams Alineación oficial del equipo 'Catalunya football dreams' en el partido 2 - 0 POKESTARS Alineación oficial del equipo 'POKESTARS' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catalunya football dreams

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Marcos Francisco Cleriguet ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Catalunya es posava per davant 1 a 0.
  • 123 Minuto 51 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 51 gràcies a la jugada de Sorin Savu, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 137 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 80 una excel·lent centrada de Àngel Maria Albiach va arribar a Santiago Castellanos, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Miguel Soler Turmo va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Marcos Francisco Cleriguet va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Catalunya se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jesús Nolde va estar a punt de sentenciar el partit al minut 69, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Passaven 87 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Santiago Castellanos va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sorin Savu de Catalunya va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Santiago Castellanos de Catalunya amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): Catalunya va fer una substitució al minut 29. Miguel Soler Turmo va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Alberto Malagarriga.

POKESTARS

Goles Goles

  • 160 Minuto 25 (Gol de falta): L'entrenador de POKESTARS es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Palomo Benavent era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Alfredo Méndez Castro va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rafael Maestre de POKESTARS es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alfredo Méndez Castro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.