Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barcelona Campeón (1365683) - torrejon del norte (1371159) » 531510767: T47/J8/X

Liga 531510767 Información oficial sobre el partido 531510767 en Hattrick

29.08.2015 14:15:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 8 / X.1449 (166704)

Barcelona Campeón Alineación oficial del equipo 'Barcelona Campeón' en el partido 1 - 2 torrejon del norte Alineación oficial del equipo 'torrejon del norte' en el partido
Joan Pere Cantallops (15') 1 - 0
1 - 1 Baldasar Ugartikorena (74')
1 - 2 Guillermo Gayangos (87')
Barcelona Campeón Alineación oficial del equipo 'Barcelona Campeón' en el partido 1 - 2 torrejon del norte Alineación oficial del equipo 'torrejon del norte' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Barcelona Campeón Alineación oficial del equipo 'Barcelona Campeón' en el partido 1 - 3 torrejon del norte Alineación oficial del equipo 'torrejon del norte' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,3 % 3,7 % 78,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barcelona Campeón

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Joan Pere Cantallops va donar a Barcelona un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Eloy Gómez Dávila al minut 19 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Javier Utrera Prados va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 219 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Antonio Reguero va poder marcar per a Barcelona en un servei de cantonada picat per en Javier Utrera Prados quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Raúl Garrido Gómez va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

torrejon del norte

Goles Goles

  • 163 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Baldasar Ugartikorena que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 119 Minuto 87 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Lucio Call va treure un córner llarg cap al segon pal que en Guillermo Gayangos, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Conrado Hernández Luna va marcar al minut 13 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Francisco Cabestany haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a torrejon al minut 21.
  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Guillermo Gayangos al minut 73 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de torrejon va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fernando Colado, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Conrado Hernández Luna.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Fernando Colado no era cap impediment.