Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aguacates (1371530) - C.F. Madrid Balompie (1579967) » 531500380: T47/J12/X

Liga 531500380 Información oficial sobre el partido 531500380 en Hattrick

26.09.2015 14:15:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 12 / X.1357 (166612)

Aguacates Alineación oficial del equipo 'Aguacates' en el partido 3 - 2 C.F. Madrid Balompie Alineación oficial del equipo 'C.F. Madrid Balompie' en el partido
Juan Miguel Moreno (2') 1 - 0
Rubén Humara (33') 2 - 0
2 - 1 César Infante Cortés (34')
Héctor Huar (56') 3 - 1
3 - 2 Henrique Cardigonde (57')
Aguacates Alineación oficial del equipo 'Aguacates' en el partido 3 - 2 C.F. Madrid Balompie Alineación oficial del equipo 'C.F. Madrid Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aguacates Alineación oficial del equipo 'Aguacates' en el partido 0 - 3 C.F. Madrid Balompie Alineación oficial del equipo 'C.F. Madrid Balompie' en el partido
Tiene bastante suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aguacates

Goles Goles

  • 142 Minuto 2 (Gol de contra por la izquierda): En Juan Miguel Moreno va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, Aguacates va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Rubén Humara, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 138 Minuto 56 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Fathi Moussafir va anar directament als peus de Héctor Huar que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joan Agobineta de Aguacates amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

C.F. Madrid Balompie

Goles Goles

  • 151 Minuto 34 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 34 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar César Infante Cortés.
  • 151 Minuto 57 (Gol por el centro): Balompie van mostrar una bona compenetració quan al minut 57 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Henrique Cardigonde va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 1 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Balompie a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Francisco Jiménez Gago va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Jaime Felgoso va fer una jugada per la banda esquerra, però Hachem Tkil va aturar el seu xut.
  • 262 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49 Joan Guitart va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Hachem Tkil va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en José Ipenarrieta quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 76 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Henrique Cardigonde va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Jaime Felgoso per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 77, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): En José Ipenarrieta ocupà el lloc d'en Beltran Gràcia al 29 minuts, dos minuts després que el jugador de Balompie quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.