Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SniperDreamTeamIsBack (777670) - meexeros (1430771) » 531481346: T47/J6/X

Liga 531481346 Información oficial sobre el partido 531481346 en Hattrick

15.08.2015 14:15:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 6 / X.1184 (166439)

SniperDreamTeamIsBack Alineación oficial del equipo 'SniperDreamTeamIsBack' en el partido 2 - 2 meexeros Alineación oficial del equipo 'meexeros' en el partido
0 - 1 Jesús Salvador Torregrosa (23')
0 - 2 Modest Martorell (38')
Ingo Klahn (57') 1 - 2
Alberto Monferrato (59') 2 - 2
SniperDreamTeamIsBack Alineación oficial del equipo 'SniperDreamTeamIsBack' en el partido 2 - 2 meexeros Alineación oficial del equipo 'meexeros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SniperDreamTeamIsBack Alineación oficial del equipo 'SniperDreamTeamIsBack' en el partido 2 - 3 meexeros Alineación oficial del equipo 'meexeros' en el partido
Tiene un resultado normal 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,5 % 44,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SniperDreamTeamIsBack

Goles Goles

  • 119 Minuto 57 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip SniperDreamTeamIsBa va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Ingo Klahn va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.
  • 112 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59, Alberto Monferrato va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 58 minuts, en Pepe Berral no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 79 per blocar una centrada d'en Fede Subirats va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de SniperDreamTeamIsBa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 3, Fede Subirats de SniperDreamTeamIsBa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Usun Portu de SniperDreamTeamIsBa es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 30 (Lesión): SniperDreamTeamIsBa es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que 宋 (Song) 振伟 (Zhenwei) no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Agustín Gargollo al camp.

meexeros

Goles Goles

  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): En Jesús Salvador Torregrosa va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Modest Martorell va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 38, i va fer pujar el 0 - 2 per a meexeros.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Sebastián González Carbonera al minut 25, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Modest Martorell de meexeros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Barbat de meexeros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 11 (Tirita): Passats 11 minuts de joc, en Eustaquio Matute de meexeros va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.