Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ziegen (119065) - real madrid castillab (439067) » 531465719: T47/J4/X

Liga 531465719 Información oficial sobre el partido 531465719 en Hattrick

01.08.2015 14:15:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 4 / X.1048 (166303)

Ziegen Alineación oficial del equipo 'Ziegen' en el partido 1 - 3 real madrid castillab Alineación oficial del equipo 'real madrid castillab' en el partido
0 - 1 Arià Adrover (10')
0 - 2 Jorge Armaño (13')
0 - 3 Fernando Burgo Díaz (37')
Josep Maria Fabrellas (66') 1 - 3
Ziegen Alineación oficial del equipo 'Ziegen' en el partido 1 - 3 real madrid castillab Alineación oficial del equipo 'real madrid castillab' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ziegen Alineación oficial del equipo 'Ziegen' en el partido 0 - 1 real madrid castillab Alineación oficial del equipo 'real madrid castillab' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ziegen

Goles Goles

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 12 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Josep Maria Fabrellas va intentar anar-se'n per velocitat al minut 12 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ivan Siquier.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Josep Maria Fabrellas de Ziegen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): Ziegen va fer una substitució al minut 19. Rafael Molares va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Horacio Manzanaro.

real madrid castillab

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Arià Adrover va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 13 (Gol por el centro): Jorge Armaño va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 13, i va fer pujar el 0 - 2 per a castillab.
  • 184 Minuto 37 (Gol de penalti): Al minut 37 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Fernando Burgo Díaz va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del castillab van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Arià Adrover, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jorge Corte després de 82 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Pedro Fominaya va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): castillab quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jorge Armaño va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jorge Corte de castillab es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Javier Pinares després que el jugador de castillab li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 89 (Tirita): Passats 89 minuts de joc, en Jordi Buch de castillab va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.