Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ermitagañaFC (1419586) - REALEJOS FC (992419) » 531457914: T47/J13/X

Liga 531457914 Información oficial sobre el partido 531457914 en Hattrick

03.10.2015 14:10:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 13 / X.979 (97062)

ermitagañaFC Alineación oficial del equipo 'ermitagañaFC' en el partido 1 - 3 REALEJOS FC Alineación oficial del equipo 'REALEJOS FC' en el partido
0 - 1 Pedro Castellnou (44')
0 - 2 Francisco Bovio (44')
0 - 3 Pedro Castellnou (44')
Gonzalo Hurtado Saracho (85') 1 - 3
ermitagañaFC Alineación oficial del equipo 'ermitagañaFC' en el partido 1 - 3 REALEJOS FC Alineación oficial del equipo 'REALEJOS FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ermitagañaFC Alineación oficial del equipo 'ermitagañaFC' en el partido 2 - 1 REALEJOS FC Alineación oficial del equipo 'REALEJOS FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,1 % 26,0 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ermitagañaFC

Goles Goles

  • 103 Minuto 85 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de ermitagañaFC per la dreta va donar com a resultat un gol de Gonzalo Hurtado Saracho al minut 85 que reduïa la distància a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): ermitagañaFC va estar a punt de posar-se per davant al minut 24 però Gonzalo Hurtado Saracho va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del REALEJOS. La jugada d'estratègia del ermitagañaFC per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ieltxu Rotaetxea va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Bartholomew Neumann de ermitagañaFC es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 44, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Rojas Mendoza de ermitagañaFC es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43 de partit, Pedro Rojas Mendoza de ermitagañaFC va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ieltxu Rotaetxea va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Bartholomew Neumann.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): ermitagañaFC va fer una substitució al minut 87. Gonzalo Hurtado Saracho va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Agustí Ballestar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Udazken Arregoitia no era cap impediment.
  • 305 Minuto 64 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Gonzalo Hurtado Saracho va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

REALEJOS FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 44 (Gol de penalti): Al minut 44 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Pedro Castellnou va llençar el penal ras arran de pal.
  • 105 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 44, Tanio Arenas Arnal va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Francisco Bovio que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 184 Minuto 44 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al REALEJOS per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 44. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Pedro Castellnou. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 30 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Jorge Cebero va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Antonio David Moncada de REALEJOS va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 73 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després de 82 minuts, Antonio David Moncada va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Cristóbal Bollar va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Bruno Gusmai després que el jugador de REALEJOS li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): Ricardo de la Viña de REALEJOS va abandonar el terreny de joc després de 28 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jorge Cebero va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Diego Arenas va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de REALEJOS es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.