Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PRONETPC Informatica (1459563) - Los Angeles de Viria (772106) » 531451566: T47/J6/X

Liga 531451566 Información oficial sobre el partido 531451566 en Hattrick

15.08.2015 14:10:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 6 / X.920 (97003)

PRONETPC Informatica Alineación oficial del equipo 'PRONETPC Informatica' en el partido 0 - 5 Los Angeles de Viria Alineación oficial del equipo 'Los Angeles de Viria' en el partido
0 - 1 Máximo Cirarrueta (16')
0 - 2 José Francisco Villavedón (36')
0 - 3 Firmo Camposo (47')
0 - 4 Pablo Ceboliero (56')
0 - 5 Juan Francisco Nieto-Armijo (84')
PRONETPC Informatica Alineación oficial del equipo 'PRONETPC Informatica' en el partido 0 - 5 Los Angeles de Viria Alineación oficial del equipo 'Los Angeles de Viria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
PRONETPC Informatica Alineación oficial del equipo 'PRONETPC Informatica' en el partido 1 - 4 Los Angeles de Viria Alineación oficial del equipo 'Los Angeles de Viria' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PRONETPC Informatica

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ignacio Carpintero va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en David Jofre aquest no va estar a l'altura.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Informatica va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Paco Moraga va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Jesús Gorduaz va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Enrique Iríbar de Informatica va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 77 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Informatica puguin veure en José María Calvet jugant de nou; ja que al minut 77 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Paco Moraga el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Los Angeles de Viria

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Máximo Cirarrueta quedar desmarcat i marcar per a Angeles al minut 16. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan José Francisco Villavedón va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 47 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Angeles. A fi d'aconseguir el 0 - 3, van tocar-la en curt per tal que Firmo Camposo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Pablo Ceboliero va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Juan Francisco Nieto-Armijo va augmentar l'avantatge de Angeles a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Antonio Vicente Alfambra, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Antonio Vicente Alfambra va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de José Francisco Villavedón després de 40 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Donibane Gastegi va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Francisco Nieto-Armijo de Angeles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones