Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tetillas (125385) - dream carmen team (1589214) » 531438145: T47/J7/X

Liga 531438145 Información oficial sobre el partido 531438145 en Hattrick

22.08.2015 14:10:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 7 / X.803 (96886)

tetillas Alineación oficial del equipo 'tetillas' en el partido 1 - 1 dream carmen team Alineación oficial del equipo 'dream carmen team' en el partido
0 - 1 Abdellatif Benkirane (39')
Hugo Cavalcanti (80') 1 - 1
tetillas Alineación oficial del equipo 'tetillas' en el partido 1 - 1 dream carmen team Alineación oficial del equipo 'dream carmen team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
tetillas Alineación oficial del equipo 'tetillas' en el partido 3 - 2 dream carmen team Alineación oficial del equipo 'dream carmen team' en el partido
Tiene mala suerte 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,6 % 23,8 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tetillas

Goles Goles

  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al tetillas una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Hugo Cavalcanti, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): tetillas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan David Massaguer va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Elmu Arrieta.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sebastián De la Iglesia! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Arnau Espert va estar a punt de marcar al minut 51 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54 el tetillas va posar setge sobre la defensa central visitant però en Fernando Pablos no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sebastián De la Iglesia de tetillas es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 8 (Lesión leve): Després de 8 minuts jugats, Diego Coalla es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Sebastián De la Iglesia.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 53 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Darius Sagués ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

dream carmen team

Goles Goles

  • 116 Minuto 39 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 39 minuts quan David Casamayor va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Abdellatif Benkirane, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): David Casamayor de carmen, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 15, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 236 Minuto 55 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Majarón Irurtia no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Pedro Gil Cano estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 24 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 24 va fer que Benicio Villa de carmen hagués d'abandonar el terreny de joc. Abdellatif Benkirane va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 10 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Jesús Cabes se sentia fresc com una rosa.