Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atletico de madrid cf (1367651) - Fiebre Grogueta (1420162) » 531438124: T47/J2/X

Liga 531438124 Información oficial sobre el partido 531438124 en Hattrick

18.07.2015 14:10:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 2 / X.803 (96886)

atletico de madrid cf Alineación oficial del equipo 'atletico de madrid cf' en el partido 1 - 3 Fiebre Grogueta Alineación oficial del equipo 'Fiebre Grogueta' en el partido
Aníbal Salcedo (41') 1 - 0
1 - 1 Ihabar Arranegin (48')
1 - 2 Manez Iruskieta (52')
1 - 3 Manez Iruskieta (82')
atletico de madrid cf Alineación oficial del equipo 'atletico de madrid cf' en el partido 1 - 3 Fiebre Grogueta Alineación oficial del equipo 'Fiebre Grogueta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
atletico de madrid cf Alineación oficial del equipo 'atletico de madrid cf' en el partido 4 - 3 Fiebre Grogueta Alineación oficial del equipo 'Fiebre Grogueta' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,2 % 37,3 % 30,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico de madrid cf

Goles Goles

  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 41 gràcies a la jugada de Aníbal Salcedo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Nicolás Serrano Ezquerra va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de atletico se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Pocho Corral del atletico ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Bello de atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): atletico es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Climent Altimira no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Ramón Milla al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Nicolás Serrano Ezquerra va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 302 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Milian Manda estava fent un bon partit.

Fiebre Grogueta

Goles Goles

  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 48 minuts quan Ihabar Arranegin va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a Grogueta.
  • 173 Minuto 52 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 52, quan Manez Iruskieta va posar els visitants Grogueta per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Manez Iruskieta, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Grogueta a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ihabar Arranegin va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Folcras de Grogueta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Emilio Darnius va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Juan Pablo Casino.