Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real pereponi F.C. (1339712) - Sanse F.C. (1457579) » 531428149: T47/J11/X

Liga 531428149 Información oficial sobre el partido 531428149 en Hattrick

19.09.2015 14:10:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 11 / X.713 (96796)

real pereponi F.C. Alineación oficial del equipo 'real pereponi F.C.' en el partido 1 - 2 Sanse F.C. Alineación oficial del equipo 'Sanse F.C.' en el partido
Joan Maria Mullerat (7') 1 - 0
1 - 1 Joaquín Yanguas Benito (15')
1 - 2 David Belenguer (34')
real pereponi F.C. Alineación oficial del equipo 'real pereponi F.C.' en el partido 1 - 2 Sanse F.C. Alineación oficial del equipo 'Sanse F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
real pereponi F.C. Alineación oficial del equipo 'real pereponi F.C.' en el partido 1 - 2 Sanse F.C. Alineación oficial del equipo 'Sanse F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,8 % 42,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real pereponi F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): pereponi prenia la batuta de l'encontre al minut 7, quan en Joan Maria Mullerat va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Joan Maria Mullerat de pereponi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Beltran Rives de pereponi es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): En Joan Àngel Verger ocupà el lloc d'en Dani Munich al 76 minuts, dos minuts després que el jugador de pereponi quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 52 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Pablo Antonio Rey no li va importar gens ni mica.

Sanse F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 15 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 15. L'anotador per Sanse va ser Joaquín Yanguas Benito, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Javier Castrelo va anar directament als peus de David Belenguer que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 6 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en 庞 (Pang) 康永 (Kangyong) no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Joaquín Yanguas Benito estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Jiménez de Parga, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 56 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Sanse va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Iván Martínez després de 73 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter José Navarro va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Manuel Ampurias al minut 80, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 12 (Lesión leve): En Antoni Saurina de Sanse va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Alejandro Jiménez de Parga va prendre el seu rol al minut 12.