Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Veodoble F.C (775961) - Mainake Unión Deportiva (1369026) » 531425742: T47/J7/X

Liga 531425742 Información oficial sobre el partido 531425742 en Hattrick

22.08.2015 14:10:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 7 / X.691 (96774)

Veodoble F.C Alineación oficial del equipo 'Veodoble F.C' en el partido 0 - 2 Mainake Unión Deportiva Alineación oficial del equipo 'Mainake Unión Deportiva' en el partido
0 - 1 Lorenzo Cuaga (16')
0 - 2 Quirico Fins (20')
Veodoble F.C Alineación oficial del equipo 'Veodoble F.C' en el partido 0 - 2 Mainake Unión Deportiva Alineación oficial del equipo 'Mainake Unión Deportiva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Veodoble F.C Alineación oficial del equipo 'Veodoble F.C' en el partido 2 - 2 Mainake Unión Deportiva Alineación oficial del equipo 'Mainake Unión Deportiva' en el partido
Tiene mala suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,6 % 27,3 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Veodoble F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Manolo Urraca va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Veodoble se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Javier Vázquez no oblidarà el que li va passar durant el minut 39. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Fortunato Maceira i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Veodoble, però el xut de Tomàs Puigalsina va sortir bastant desviat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Fernando Velarroa de Veodoble va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ainar Otazo va prendre el seu rol al minut 38.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Ainar Otazo, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Mainake Unión Deportiva

Goles Goles

  • 186 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Deportiva va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Lorenzo Cuaga.
  • 181 Minuto 20 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Quirico Fins de Deportiva l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 20 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Deportiva van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Antoni Queralt va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pastor Chanteiro de Deportiva va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Quirico Fins de Deportiva es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): En Antoni Queralt ocupà el lloc d'en César Pardo al 43 minuts, dos minuts després que el jugador de Deportiva quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.