Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

At Marratxi (441657) - Estaca Legendaria (796877) » 531409599: T47/J1/X

Liga 531409599 Información oficial sobre el partido 531409599 en Hattrick

11.07.2015 14:10:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 1 / X.546 (96629)

At Marratxi Alineación oficial del equipo 'At Marratxi' en el partido 4 - 3 Estaca Legendaria Alineación oficial del equipo 'Estaca Legendaria' en el partido
Antonio Rueda (2') 1 - 0
1 - 1 Marcos Botella (12')
1 - 2 Lázaro Goyena (36')
1 - 3 Enrique Mínguez Ochoa (63')
Carlos Torre (77') 2 - 3
Cristian David Babiano (86') 3 - 3
Jordi Josep Milà (88') 4 - 3
At Marratxi Alineación oficial del equipo 'At Marratxi' en el partido 4 - 3 Estaca Legendaria Alineación oficial del equipo 'Estaca Legendaria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
At Marratxi Alineación oficial del equipo 'At Marratxi' en el partido 5 - 1 Estaca Legendaria Alineación oficial del equipo 'Estaca Legendaria' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At Marratxi

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Rafael Calo el va rematar Antonio Rueda amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): Carlos Torre de Marratxi va demostrar les seves habilitats al minut 77 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.
  • 122 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jordi Josep Milà de Marratxi aconseguir un gol al minut 88 que posava per davant els locals: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Marratxi la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Blas Bollar de Marratxi es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Santiago Fernández Fuentes de Marratxi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cristian David Babiano de Marratxi es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joseba Ferrán de Marratxi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Després de 83 minuts jugats, José Ramón Quiñones es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jordi Josep Milà.

Estaca Legendaria

Goles Goles

  • 160 Minuto 12 (Gol de falta): Legendaria, al minut 12, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de Marcos Botella.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): En José Ángel Malta entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Legendaria, un peu providencial d'en Lázaro Goyena va situar el 1-2 al panell digital.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Enrique Mínguez Ochoa de Legendaria l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 63 de partit.
  • 109 Minuto 86 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Mirete Rabago després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Marratxi Cristian David Babiano, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Santiago Fernández Fuentes haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Legendaria al minut 28.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 32, quan en Alberto Fumero va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Marcos Botella, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Marcos Botella va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Semblava que Laurenţiu-Marian Bucur s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.