Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Centro Muiño Roxo (1367474) - RCD manubl (119058) » 531381398: T47/J7/X

Liga 531381398 Información oficial sobre el partido 531381398 en Hattrick

22.08.2015 14:10:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 7 / X.292 (96375)

Centro Muiño Roxo Alineación oficial del equipo 'Centro Muiño Roxo' en el partido 1 - 0 RCD manubl Alineación oficial del equipo 'RCD manubl' en el partido
Casimiro Falco (75') 1 - 0
Centro Muiño Roxo Alineación oficial del equipo 'Centro Muiño Roxo' en el partido 1 - 0 RCD manubl Alineación oficial del equipo 'RCD manubl' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Centro Muiño Roxo Alineación oficial del equipo 'Centro Muiño Roxo' en el partido 2 - 1 RCD manubl Alineación oficial del equipo 'RCD manubl' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Centro Muiño Roxo

Goles Goles

  • 122 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Centro contenien la respiració mentre en Casimiro Falco s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Centro van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 44, però el xut de José Mañeru des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 es va veure una gran oportunitat per a Centro per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Manuel Centellas, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Manuel Fernando Romero Hernández gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Víctor Irazagorria va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Josep Ignasi Surroca de Centro va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): Centro es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Joseba Valencia no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Josep Maria Sayeras al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Joseba Valencia, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Manuel Centellas probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

RCD manubl

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Iván Terrona Soto va marcar al minut 12 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Salvador Durà de manubl, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 56, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Centro. La jugada d'estratègia del manubl per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Iván Terrona Soto va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Salvador Durà de manubl va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.