Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

el cabo futbol club (1435078) - San Ignacio (489129) » 531379755: T47/J14/X

Liga 531379755 Información oficial sobre el partido 531379755 en Hattrick

10.10.2015 14:10:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 14 / X.280 (96363)

el cabo futbol club Alineación oficial del equipo 'el cabo futbol club' en el partido 3 - 2 San Ignacio Alineación oficial del equipo 'San Ignacio' en el partido
0 - 1 Paciano Calaza (8')
0 - 2 Deivid Laguna Millán (29')
Víctor Gutiérrez-Calderón (33') 1 - 2
Ivan Barber (35') 2 - 2
Víctor Gutiérrez-Calderón (56') 3 - 2
el cabo futbol club Alineación oficial del equipo 'el cabo futbol club' en el partido 3 - 2 San Ignacio Alineación oficial del equipo 'San Ignacio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
el cabo futbol club Alineación oficial del equipo 'el cabo futbol club' en el partido 2 - 1 San Ignacio Alineación oficial del equipo 'San Ignacio' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,6 % 8,2 % 22,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el cabo futbol club

Goles Goles

  • 108 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 33, en Diego Cortada la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Víctor Gutiérrez-Calderón que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 del partit, el jugador Ivan Barber de futbol va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 122 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Els seguidors del futbol contenien la respiració mentre en Víctor Gutiérrez-Calderón s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Samir Lara no va ser aprofitada per en Diego Cortada que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Manuel Fernando Ferrer Albiar va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Aitor San Martin Bueno.
  • 090 Minuto 61 (Tirita): Era el minut 61 quan després d'una dura entrada, el jugador Josep Maria Chofre de futbol s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

San Ignacio

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Ignacio prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Paciano Calaza.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Deivid Laguna Millán de Ignacio va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 29. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Víctor Martín Gómez va encarar al porter al 71, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Sorin Ibrian després que el jugador de Ignacio li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.