Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CE Rayo Malayo (1366438) - Aguila Fuenlaa (991528) » 531376583: T47/J5/X

Liga 531376583 Información oficial sobre el partido 531376583 en Hattrick

08.08.2015 14:10:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 5 / X.252 (96335)

CE Rayo Malayo Alineación oficial del equipo 'CE Rayo Malayo' en el partido 8 - 1 Aguila Fuenlaa Alineación oficial del equipo 'Aguila Fuenlaa' en el partido
Jesús Viniegra (8') 1 - 0
1 - 1 David Guazo (22')
Javier Santa Cruz (24') 2 - 1
Javier Santa Cruz (37') 3 - 1
Quiriaco Poyato (70') 4 - 1
José Raya (71') 5 - 1
José Raya (78') 6 - 1
Xavier Valleriola (85') 7 - 1
Juan José Bolaño (88') 8 - 1
CE Rayo Malayo Alineación oficial del equipo 'CE Rayo Malayo' en el partido 8 - 1 Aguila Fuenlaa Alineación oficial del equipo 'Aguila Fuenlaa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CE Rayo Malayo Alineación oficial del equipo 'CE Rayo Malayo' en el partido 3 - 3 Aguila Fuenlaa Alineación oficial del equipo 'Aguila Fuenlaa' en el partido
Tiene una suerte increíble 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,5 % 35,0 % 28,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE Rayo Malayo

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): En José Raya entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Malayo, un peu providencial d'en Jesús Viniegra va situar el 1-0 al panell digital.
  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Malayo contenien la respiració mentre en Javier Santa Cruz s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): En Javier Santa Cruz de Malayo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 108 Minuto 70 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 70, en Jesús Viniegra la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Quiriaco Poyato que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En José Raya va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, Malayo va aconseguir el 6 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de José Raya, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Xavier Valleriola va aprofitar per marcar el 7 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Malayo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Juan José Bolaño progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 8 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Roberto Cabanillas de Malayo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Xavier Valleriola va estar a punt de sentenciar el partit al minut 79, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Aguila Fuenlaa

Goles Goles

  • 163 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de David Guazo que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Fuenlaa, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Nacho Laín Valenzuela va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, David Guazo de Fuenlaa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Voces de Fuenlaa es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.