Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Shalke Tedoy (1436139) - CDLogroñés (1417880) » 531371618: T47/J2/X

Liga 531371618 Información oficial sobre el partido 531371618 en Hattrick

18.07.2015 14:10:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 2 / X.207 (96290)

Shalke Tedoy Alineación oficial del equipo 'Shalke Tedoy' en el partido 3 - 2 CDLogroñés Alineación oficial del equipo 'CDLogroñés' en el partido
0 - 1 Frederico Brión (9')
0 - 2 Mauro Navarrete (35')
Adelardo Borde (36') 1 - 2
Luis Olmedo Puig (53') 2 - 2
Luis Olmedo Puig (76') 3 - 2
Shalke Tedoy Alineación oficial del equipo 'Shalke Tedoy' en el partido 3 - 2 CDLogroñés Alineación oficial del equipo 'CDLogroñés' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Shalke Tedoy Alineación oficial del equipo 'Shalke Tedoy' en el partido 5 - 1 CDLogroñés Alineación oficial del equipo 'CDLogroñés' en el partido
Tiene mala suerte 5.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shalke Tedoy

Goles Goles

  • 101 Minuto 36 (Gol por el centro): El Shalke no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Adelardo Borde es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 112 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Shalke s'esgargamellaven dempeus per esperonar Luis Olmedo Puig que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 53 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 els aficionats van embogir quan en Luis Olmedo Puig va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Shalke.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jorge Falces no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Suharri Paskual estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Adelardo Borde quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Adelardo Borde va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Faxildo Meixoeiro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

CDLogroñés

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a LOG prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Frederico Brión.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al 35 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a LOG augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Mauro Navarrete es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jorge Abad García. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 272 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Es duien 63 minuts de partit jugats quan Mauro Navarrete va estar a punt de posar per davant a LOG amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan Luis Sande Guzmán va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pepe Luis Illarrazu de LOG es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.