Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Eddy's (802104) - Santa Susanna Team (309407) » 531371366: T47/J9/X

Liga 531371366 Información oficial sobre el partido 531371366 en Hattrick

05.09.2015 14:10:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 9 / X.202 (96285)

FC Eddy's Alineación oficial del equipo 'FC Eddy's' en el partido 4 - 1 Santa Susanna Team Alineación oficial del equipo 'Santa Susanna Team' en el partido
Jandro Urtaran (9') 1 - 0
Jandro Urtaran (22') 2 - 0
Dorkaitz Juanperitzena (33') 3 - 0
3 - 1 Alfredo Moreno Rubio (41')
Juan Manuel Artime (71') 4 - 1
FC Eddy's Alineación oficial del equipo 'FC Eddy's' en el partido 4 - 1 Santa Susanna Team Alineación oficial del equipo 'Santa Susanna Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Eddy's Alineación oficial del equipo 'FC Eddy's' en el partido 4 - 0 Santa Susanna Team Alineación oficial del equipo 'Santa Susanna Team' en el partido
Tiene un resultado normal 4.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Eddy's

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 els aficionats van embogir quan en Jandro Urtaran va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Eddys.
  • 116 Minuto 22 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 22 minuts quan Francisco Manuel Lila Zurita va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Jandro Urtaran, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 0.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Amb 33 minuts jugats, en Dorkaitz Juanperitzena va augmentar l'avantatge de Eddys a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, Eddys va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Juan Manuel Artime, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Sorin-Ioan Brândaş al minut 48 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jandro Urtaran va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Antonio Hortezuelo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Viorel Sarcinschi de Eddys va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 24 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Santiago Bustos Fermoso va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Leonardo Galdón.
  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Eddys va fer una substitució al minut 40. Roberto Carlos Sarriera va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ángel María Valderrama.
  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Eihartz Gorritz ocupà el lloc d'en Ángel María Valderrama al 73 minuts, dos minuts després que el jugador de Eddys quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 26 (Evento clima: sol, OK técnico): Roberto Carlos Sarriera semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Santa Susanna Team

Goles Goles

  • 154 Minuto 41 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Alfredo Moreno Rubio va significar el 3 - 1 al minut 41.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Susanna va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 52, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Pep Mengual.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Susanna va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Vindio Poyato, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guiu Arbós de Susanna es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Maíz Blanco de Susanna va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Julio Frasquet es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Guiu Arbós de Susanna per doble groga al minut 70.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 51 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Julio Frasquet va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.