Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E.Albi (1416329) - F.C Beta-mercaptoetanol (774148) » 531339429: T47/J1/IX

Liga 531339429 Información oficial sobre el partido 531339429 en Hattrick

11.07.2015 15:45:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 1 / IX.1966 (177461)

U.E.Albi Alineación oficial del equipo 'U.E.Albi' en el partido 2 - 3 F.C Beta-mercaptoetanol Alineación oficial del equipo 'F.C Beta-mercaptoetanol' en el partido
José Morales (9') 1 - 0
1 - 1 Severino Mexuto (19')
1 - 2 Serapio Carnes (39')
1 - 3 Severino Mexuto (42')
Carlos Martel (69') 2 - 3
U.E.Albi Alineación oficial del equipo 'U.E.Albi' en el partido 2 - 3 F.C Beta-mercaptoetanol Alineación oficial del equipo 'F.C Beta-mercaptoetanol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U.E.Albi Alineación oficial del equipo 'U.E.Albi' en el partido 3 - 1 F.C Beta-mercaptoetanol Alineación oficial del equipo 'F.C Beta-mercaptoetanol' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,2 % 2,5 % 16,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E.Albi

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en José Morales, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 104 Minuto 69 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Carlos Martel va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a U.E.Albi: 2 a 3 al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Antonio Ludeña va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de U.E.Albi se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Serapio Carnes haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a U.E.Albi al minut 36.
  • 201 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Felipe Salvador va disposar d'una bona oportunitat al minut 58, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip U.E.Albi Felipe Salvador quasi marca al minut 70 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Orixe Irundain l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): En Marc Andreu Mañé ocupà el lloc d'en Javier Atanes al 17 minuts, dos minuts després que el jugador de U.E.Albi quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): En Marc Andreu Mañé de U.E.Albi va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Fernando Calomarde va prendre el seu rol al minut 43.

F.C Beta-mercaptoetanol

Goles Goles

  • 162 Minuto 19 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 19, quan Severino Mexuto va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 39, quan Serapio Carnes va posar els visitants Beta-mercaptoetanol per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 42 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Beta-mercaptoetanol. A fi d'aconseguir el 1 - 3, van tocar-la en curt per tal que Severino Mexuto xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 5 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Serapio Carnes de Beta-mercaptoetanol va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Zeltso Epelde es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Sergio Bustos va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, Severino Mexuto va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Marín Alonso de Beta-mercaptoetanol es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sergio Bustos de Beta-mercaptoetanol es va guanyar la targeta groga merescudament.