Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valencia United (312795) - FCBarcelona Si se puede (490242) » 531327540: T47/J12/IX

Liga 531327540 Información oficial sobre el partido 531327540 en Hattrick

26.09.2015 15:45:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 12 / IX.1860 (177355)

Valencia United Alineación oficial del equipo 'Valencia United' en el partido 1 - 1 FCBarcelona Si se puede Alineación oficial del equipo 'FCBarcelona Si se puede' en el partido
0 - 1 Leandro Fontaos (8')
Alberto Alberti (33') 1 - 1
Valencia United Alineación oficial del equipo 'Valencia United' en el partido 1 - 1 FCBarcelona Si se puede Alineación oficial del equipo 'FCBarcelona Si se puede' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Valencia United Alineación oficial del equipo 'Valencia United' en el partido 3 - 1 FCBarcelona Si se puede Alineación oficial del equipo 'FCBarcelona Si se puede' en el partido
Tiene mala suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia United

Goles Goles

  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Passat el minut 33 de joc, Alberto Alberti facilitava les coses al Valencia amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): El Valencia va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Alberto Rueda Mañeru la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 219 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Valencia va estar a punt d'arribar en un córner. En Alberto Rueda Mañeru va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alberto Rueda Mañeru! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 235 Minuto 87 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Ricardo Gárriz va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

FCBarcelona Si se puede

Goles Goles

  • 138 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Ioan Nechifor la va rematar Leandro Fontaos amb una magnífica volea que va fer pujar per a FCBarcelona el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, un refús desafortunat de Dídac Sentmenat, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Liam Hill no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Liam Hill, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 13 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. FCBarcelona va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 217 Minuto 87 (Ocasión evento especial cansancio): En Alberto Alberti estava molt cansat. En Ignasi Esquerra ho va aprofitar per robar-li la pilota i encarar al porter, però aquest va sortir decidit als seus peus per prendre-li.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Lezaun de FCBarcelona es va emportar una amonestació al minut 58 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): FCBarcelona va fer una substitució al minut 81. Francesc Mimó va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Baldasar Bostirieta.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Miguel Escofet de FCBarcelona va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ignasi Esquerra va prendre el seu rol al minut 83.