Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nuevo Chitygol (1456580) - deltoya (435111) » 531325478: T47/J13/IX

Liga 531325478 Información oficial sobre el partido 531325478 en Hattrick

03.10.2015 15:45:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 13 / IX.1841 (177336)

Nuevo Chitygol Alineación oficial del equipo 'Nuevo Chitygol' en el partido 2 - 1 deltoya Alineación oficial del equipo 'deltoya' en el partido
0 - 1 Basarri Azurmendi (11')
Txaber Kale (31') 1 - 1
Enric Escrig (89') 2 - 1
Nuevo Chitygol Alineación oficial del equipo 'Nuevo Chitygol' en el partido 2 - 1 deltoya Alineación oficial del equipo 'deltoya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Nuevo Chitygol Alineación oficial del equipo 'Nuevo Chitygol' en el partido 6 - 0 deltoya Alineación oficial del equipo 'deltoya' en el partido
Es un cenizo 6.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nuevo Chitygol

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Els jugadors del Chitygol amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 31, deixant Txaber Kale en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 122 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Chitygol contenien la respiració mentre en Enric Escrig s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Enrique Sandoval va estar a punt de marcar al minut 29 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Nicasio Martín Montañes va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 207 Minuto 81 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Enric Escrig va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Chitygol va estar a punt de posar-se per davant al minut 87 però Alfonso Iñarra va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Oriol Cambó ocupà el lloc d'en Egiar Ziluaga al 84 minuts, dos minuts després que el jugador de Chitygol quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

deltoya

Goles Goles

  • 170 Minuto 11 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Basarri Azurmendi al minut 11 va permetre a deltoya prendre avantatge per 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Nicasio Martín Montañes no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Elpidio Rogier estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 56 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 56 de partit, quan un jugador de deltoya, en David Montalvà, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 64 (Evento clima: sol, OK técnico): En Julián Herrasti va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.