Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.I. registeam (1455460) - Top Secret F.C (1456013) » 531311596: T47/J14/IX

Liga 531311596 Información oficial sobre el partido 531311596 en Hattrick

10.10.2015 15:45:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 14 / IX.1718 (177213)

C.I. registeam Alineación oficial del equipo 'C.I. registeam' en el partido 2 - 1 Top Secret F.C Alineación oficial del equipo 'Top Secret F.C' en el partido
Roberto Nugnes (26') 1 - 0
1 - 1 Marcos Mera (33')
Manuel Mercé (50') 2 - 1
C.I. registeam Alineación oficial del equipo 'C.I. registeam' en el partido 2 - 1 Top Secret F.C Alineación oficial del equipo 'Top Secret F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.I. registeam Alineación oficial del equipo 'C.I. registeam' en el partido 2 - 2 Top Secret F.C Alineación oficial del equipo 'Top Secret F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,0 % 37,4 % 31,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.I. registeam

Goles Goles

  • 124 Minuto 26 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 26 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Roberto Nugnes llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 118 Minuto 50 (Gol evento especial córner peinado): En Marc Jou entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al registeam, un peu providencial d'en Manuel Mercé va situar el 2-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Edgar Desvivers va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 es va veure una gran oportunitat per a registeam per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Edgar Desvivers, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Óscar Urenda, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Óscar Urenda es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Remi Torrecilla Tomé es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Bersaitz Ereñoena de registeam va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Víctor Aybar va prendre el seu rol al minut 31.

Top Secret F.C

Goles Goles

  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Marcos Mera va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 33.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Secret va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 20, quan Kristian Vasold va quedar-se sol davant el porter Marius Diplaş, però aquest va poder aturar el xut.
  • 286 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Secret, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Torcuato Sanchiño va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Orduña de Secret amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 86 (Lesión grave): Jordi Agut, de Secret, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Filemón Payén el va substituir.