Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

manucrack (434040) - FC Anzhi Majachkalá (1435392) » 531306643: T47/J3/IX

Liga 531306643 Información oficial sobre el partido 531306643 en Hattrick

25.07.2015 15:45:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 3 / IX.1674 (177169)

manucrack Alineación oficial del equipo 'manucrack' en el partido 2 - 0 FC Anzhi Majachkalá Alineación oficial del equipo 'FC Anzhi Majachkalá' en el partido
Isaac Cabezas (32') 1 - 0
Roi Infanzón (83') 2 - 0
manucrack Alineación oficial del equipo 'manucrack' en el partido 2 - 0 FC Anzhi Majachkalá Alineación oficial del equipo 'FC Anzhi Majachkalá' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
manucrack Alineación oficial del equipo 'manucrack' en el partido 5 - 0 FC Anzhi Majachkalá Alineación oficial del equipo 'FC Anzhi Majachkalá' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

manucrack

Goles Goles

  • 140 Minuto 32 (Gol de contra de falta): El porter de manucrack va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Isaac Cabezas va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Roi Infanzón va incrementar l'avantatge de manucrack amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Salva Bayarri! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Roi Infanzón va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de manucrack se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Salva Bayarri gairebé va marcar per a manucrack des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Salva Bayarri, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Jorge Varea gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Carlos Serón va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Salva Bayarri de manucrack va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC Anzhi Majachkalá

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Arcadio Vito haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Majachkalá al minut 12.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 20 (Tirita): Era el minut 20 quan després d'una dura entrada, el jugador Carlos Serón de Majachkalá s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.