Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Ignis (1433920) - Garza del Rio (1593461) » 531294478: T47/J10/IX

Liga 531294478 Información oficial sobre el partido 531294478 en Hattrick

12.09.2015 15:45:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 10 / IX.1566 (177061)

F.C. Ignis Alineación oficial del equipo 'F.C. Ignis' en el partido 3 - 1 Garza del Rio Alineación oficial del equipo 'Garza del Rio' en el partido
Carlos Guixós (43') 1 - 0
1 - 1 Jorge Juan Sanmartín (82')
Julio Claudio Ostos (85') 2 - 1
Carlos Guixós (86') 3 - 1
F.C. Ignis Alineación oficial del equipo 'F.C. Ignis' en el partido 3 - 1 Garza del Rio Alineación oficial del equipo 'Garza del Rio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C. Ignis Alineación oficial del equipo 'F.C. Ignis' en el partido 4 - 1 Garza del Rio Alineación oficial del equipo 'Garza del Rio' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Ignis

Goles Goles

  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Ignis contenien la respiració mentre en Carlos Guixós s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 119 Minuto 85 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Nicolás Salazar sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Julio Claudio Ostos que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Carlos Guixós va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34, Carlos Guixós arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Ignis van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jaime Ibáñez, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, Julio Claudio Ostos gairebé va marcar per a Ignis des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Jaime Ibáñez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de 谢 (Xie) 聪友 (Congyou) va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nicolás Salazar.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Melchor Menéndez de Ignis es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Al minut 35, Juan Caunedo de Ignis es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Garza del Rio

Goles Goles

  • 164 Minuto 82 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Jorge Juan Sanmartín va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 3 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Garza va ser a punt de marcar al minut 3, quan el seu jugador Juan Luis Ñacle va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 262 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 69, en un 1 contra 1 amb el porter, però Diego Abal va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Ramon Ossó des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 83 (Tirita): Passats 83 minuts de joc, en Salomón Bosque de Garza va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.