Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malamadres (438754) - Ziri Team (1417250) » 531293572: T47/J12/IX

Liga 531293572 Información oficial sobre el partido 531293572 en Hattrick

26.09.2015 15:45:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 12 / IX.1557 (177052)

Malamadres Alineación oficial del equipo 'Malamadres' en el partido 3 - 0 Ziri Team Alineación oficial del equipo 'Ziri Team' en el partido
Francisco Medina Bernal (10') 1 - 0
Josep Xamena (80') 2 - 0
Francisco Medina Bernal (82') 3 - 0
Malamadres Alineación oficial del equipo 'Malamadres' en el partido 3 - 0 Ziri Team Alineación oficial del equipo 'Ziri Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Malamadres Alineación oficial del equipo 'Malamadres' en el partido 1 - 1 Ziri Team Alineación oficial del equipo 'Ziri Team' en el partido
Tiene suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 30,7 % 41,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malamadres

Goles Goles

  • 142 Minuto 10 (Gol de contra por la izquierda): En Francisco Medina Bernal va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 138 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Fernando Maureta estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Josep Xamena va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 80.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Francisco Medina Bernal de Malamadres va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Diego Abascal va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Malamadres que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 236 Minuto 52 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Hades Frende no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Fernando Maureta estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Goláez de Malamadres es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Passats 39 minuts de joc, en Diego Arbonés de Malamadres va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Ziri Team

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Tito Trevilla quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Ziri va estar a punt d'empatar al 34 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Mikelats Etxekolanea que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66 Manuel Almeida va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Quel Pol va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.