Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jayb (124302) - VillaratoFC (1588125) » 531241925: T47/J13/IX

Liga 531241925 Información oficial sobre el partido 531241925 en Hattrick

03.10.2015 15:45:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 13 / IX.1198 (176693)

jayb Alineación oficial del equipo 'jayb' en el partido 4 - 1 VillaratoFC Alineación oficial del equipo 'VillaratoFC' en el partido
Abderrahmane Zaimi (61') 1 - 0
1 - 1 Marwane Omari (65')
Vicent Lluís Pellicer (76') 2 - 1
Marcos Ciguerondo (77') 3 - 1
Marcos Ciguerondo (82') 4 - 1
jayb Alineación oficial del equipo 'jayb' en el partido 4 - 1 VillaratoFC Alineación oficial del equipo 'VillaratoFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
jayb Alineación oficial del equipo 'jayb' en el partido 2 - 1 VillaratoFC Alineación oficial del equipo 'VillaratoFC' en el partido
Tiene suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,5 % 1,7 % 14,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jayb

Goles Goles

  • 122 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Els seguidors del jayb contenien la respiració mentre en Abderrahmane Zaimi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 124 Minuto 76 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 76 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Vicent Lluís Pellicer llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, jayb va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Marcos Ciguerondo, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Marcos Ciguerondo de jayb va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Marcos Ciguerondo del jayb ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 es va veure una gran oportunitat per a jayb per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per José David Luque, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): En Raül Colldecarrera ocupà el lloc d'en Miguel González Pezuela al 81 minuts, dos minuts després que el jugador de jayb quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

VillaratoFC

Goles Goles

  • 161 Minuto 65 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Marwane Omari que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Es duien 35 minuts de partit jugats quan Marwane Omari va estar a punt de posar per davant a Villarato amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Iker de Martínez va impedir un gol cantat.
  • 236 Minuto 42 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Marcos Ciguerondo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Sigismundo del Arroyo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Alberto Roxas la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Villarato havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Reyes Recarte de Villarato es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 39 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Reyes Recarte es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En Jaime Sáenz de Villarato va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Máximo Puig va prendre el seu rol al minut 32.
  • 090 Minuto 41 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 41 de partit, quan un jugador de Villarato, en Álvaro Coscarate, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.