Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los engañaos (774101) - los machacaequipos (1339802) » 531229760: T47/J9/IX

Liga 531229760 Información oficial sobre el partido 531229760 en Hattrick

05.09.2015 15:45:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 9 / IX.1124 (176619)

los engañaos Alineación oficial del equipo 'los engañaos' en el partido 1 - 0 los machacaequipos Alineación oficial del equipo 'los machacaequipos' en el partido
Víctor Rodrigo (32') 1 - 0
los engañaos Alineación oficial del equipo 'los engañaos' en el partido 1 - 0 los machacaequipos Alineación oficial del equipo 'los machacaequipos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los engañaos Alineación oficial del equipo 'los engañaos' en el partido 3 - 1 los machacaequipos Alineación oficial del equipo 'los machacaequipos' en el partido
Tiene mala suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,9 % 0,4 % 8,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los engañaos

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els seguidors del engañaos contenien la respiració mentre en Víctor Rodrigo s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): engañaos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 3, quan Antòni Dalmau va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José María Dantas va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant Julen Cárdenas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en José María Dantas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Miguel Lagos Mellado, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Miguel Lagos Mellado de engañaos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 61 (Tarjeta roja directa): Al minut 61 en Alfonso Chaca va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Miguel Lagos Mellado va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Semblava que Senén da Enlle s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 090 Minuto 44 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 44 de partit, quan un jugador de engañaos, en José Moreno Cervera, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 54 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Senén da Enlle tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

los machacaequipos

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El machacaequipos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Acaimo Montilla va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 262 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 72, en un 1 contra 1 amb el porter, però Joaquín Valladolid va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Javier Eibiti des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alberto Mila de machacaequipos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 27 (Tirita): Al minut 27, Acaimo Montilla de machacaequipos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 094 Minuto 62 (Tirita (médico)): Julen Cárdenas es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 42 (Evento clima: sol, OK técnico): En Rafael Velasco de Pablo va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.