Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

carranchos team (312293) - los raps (310513) » 531224294: T47/J3/IX

Liga 531224294 Información oficial sobre el partido 531224294 en Hattrick

25.07.2015 15:45:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 3 / IX.1097 (176592)

carranchos team Alineación oficial del equipo 'carranchos team' en el partido 3 - 0 los raps Alineación oficial del equipo 'los raps' en el partido
Gonzalo Montalto (14') 1 - 0
Gonzalo Montalto (40') 2 - 0
Aizkibel Olabegogeaskoetxea (79') 3 - 0
carranchos team Alineación oficial del equipo 'carranchos team' en el partido 3 - 0 los raps Alineación oficial del equipo 'los raps' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
carranchos team Alineación oficial del equipo 'carranchos team' en el partido 2 - 0 los raps Alineación oficial del equipo 'los raps' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

carranchos team

Goles Goles

  • 120 Minuto 14 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 14, indicava inequívocament que en Gonzalo Montalto va saber trobar la xarxa rival. carranchos desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 134 Minuto 40 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a carranchos i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 40 minuts de joc. Mentre en Gonzalo Montalto el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): carranchos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Aizkibel Olabegogeaskoetxea va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Carlos Ciruelo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 35, però una magnífica aturada de Víctor Venegas va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 51 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de carranchos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Luis Villarías va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Víctor Venegas al minut 72 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Keltso Pinoaga va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pablo Pons Plana va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 66 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Keltso Pinoaga probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Raúl Pemán va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

los raps

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): En Trifón Amedo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de raps, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Trifón Amedo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Quique González-Mohíno de raps es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Antonio Febres Cordero de raps va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Després de 82 minuts jugats, Antonio Febres Cordero es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Cancio Chillarón.