Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Caudetano (802114) - Gods of War FC (795582) » 531220184: T47/J8/IX

Liga 531220184 Información oficial sobre el partido 531220184 en Hattrick

29.08.2015 15:45:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 8 / IX.1066 (176561)

Deportivo Caudetano Alineación oficial del equipo 'Deportivo Caudetano' en el partido 1 - 2 Gods of War FC Alineación oficial del equipo 'Gods of War FC' en el partido
Constantino Romero (14') 1 - 0
1 - 1 Manny Yarwood (62')
1 - 2 Baptista Cortada (73')
Deportivo Caudetano Alineación oficial del equipo 'Deportivo Caudetano' en el partido 1 - 2 Gods of War FC Alineación oficial del equipo 'Gods of War FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Deportivo Caudetano Alineación oficial del equipo 'Deportivo Caudetano' en el partido 1 - 1 Gods of War FC Alineación oficial del equipo 'Gods of War FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,4 % 30,1 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Caudetano

Goles Goles

  • 119 Minuto 14 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Deportivo va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Constantino Romero va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Deportivo, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Narciso Giginta va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Deportivo la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Deportivo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Constantino Romero va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Gods of War FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 62 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Gods va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Manny Yarwood, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.
  • 143 Minuto 73 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Gods eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 73, Baptista Cortada va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Iván Marañon va encarar al porter al 24, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Gods va tenir l'empat a l'abast de la mà quan David Ereño es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 236 Minuto 50 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Tobías Arxiz no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Manny Yarwood estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 263 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El Gods creava perill des de la dreta al minut 51, però en Benjamín Ederra, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Oinatz Badoztain desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58 Calum Conn va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Benjamín Ederra va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Baptista Cortada de Gods va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.