Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gods of War FC (795582) - Deportivo Caudetano (802114) » 531220179: T47/J7/IX

Liga 531220179 Información oficial sobre el partido 531220179 en Hattrick

22.08.2015 15:45:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 7 / IX.1066 (176561)

Gods of War FC Alineación oficial del equipo 'Gods of War FC' en el partido 3 - 1 Deportivo Caudetano Alineación oficial del equipo 'Deportivo Caudetano' en el partido
0 - 1 Narciso Giginta (6')
Iván Marañon (7') 1 - 1
Iván Marañon (35') 2 - 1
Fernando Tello (79') 3 - 1
Gods of War FC Alineación oficial del equipo 'Gods of War FC' en el partido 3 - 1 Deportivo Caudetano Alineación oficial del equipo 'Deportivo Caudetano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gods of War FC Alineación oficial del equipo 'Gods of War FC' en el partido 2 - 0 Deportivo Caudetano Alineación oficial del equipo 'Deportivo Caudetano' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gods of War FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): En Oinatz Badoztain va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Iván Marañon la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Passats 35 minuts, Iván Marañon, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Gods es posava per davant!
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Gods va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Fernando Tello va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): En Baptista Cortada va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fernando Tello va estar a punt d'avançar els locals al minut 20 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Manny Yarwood va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, Fernando Tello gairebé va marcar per a Gods des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Al minut 36 de partit, el jugador Manny Yarwood de Gods es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Deportivo Caudetano

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Narciso Giginta, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 55, en un 1 contra 1 amb el porter, però Lleonard Rubau va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Telémaco Pintor des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Telémaco Pintor.
  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonio Ibañez Ibero es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 59, Belmiro Saracina de Deportivo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.