Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SARA-ALMUDEVAR-LAURA-CAMPEON (796521) - REAL BETIS BALOMPIE 17 (1417231) » 531218324: T47/J12/IX

Liga 531218324 Información oficial sobre el partido 531218324 en Hattrick

26.09.2015 15:45:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 12 / IX.1061 (176556)

SARA-ALMUDEVAR-LAURA-CAMPEON Alineación oficial del equipo 'SARA-ALMUDEVAR-LAURA-CAMPEON' en el partido 0 - 7 REAL BETIS BALOMPIE 17 Alineación oficial del equipo 'REAL BETIS BALOMPIE 17' en el partido
0 - 1 Juan Vázquez Armero (41')
0 - 2 Josep Enric Sagristà (43')
0 - 3 Josep Enric Sagristà (52')
0 - 4 Mauri Boatell (61')
0 - 5 Marc Aix (87')
0 - 6 Unai Igeldo (88')
0 - 7 Raúl Bernabéu (89')
SARA-ALMUDEVAR-LAURA-CAMPEON Alineación oficial del equipo 'SARA-ALMUDEVAR-LAURA-CAMPEON' en el partido 0 - 7 REAL BETIS BALOMPIE 17 Alineación oficial del equipo 'REAL BETIS BALOMPIE 17' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
SARA-ALMUDEVAR-LAURA-CAMPEON Alineación oficial del equipo 'SARA-ALMUDEVAR-LAURA-CAMPEON' en el partido 1 - 6 REAL BETIS BALOMPIE 17 Alineación oficial del equipo 'REAL BETIS BALOMPIE 17' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SARA-ALMUDEVAR-LAURA-CAMPEON

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eustaquio Naveiras.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Passats 39 minuts de joc, en Ricardo Veredas de SARA-ALMUDEVAR-LAUR va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): SARA-ALMUDEVAR-LAUR es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Ramon Campins no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Manuel Casabares al camp.

REAL BETIS BALOMPIE 17

Goles Goles

  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Juan Vázquez Armero que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 43 de partit va donar a BALOMPIE l'avantatge per 0 - 2. Josep Enric Sagristà en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Josep Enric Sagristà de BALOMPIE va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 52. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Mauri Boatell, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): Josep Enric Sunyer va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de BALOMPIE, Marc Aix, que va marcar, sense saber com, el 0 - 5.
  • 138 Minuto 88 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Josep Enric Sunyer arribés a peus de Unai Igeldo, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a BALOMPIE el 0 - 6.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Passaven 89 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Raúl Bernabéu va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, un refús desafortunat de Ivan Brufau, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Josep Enric Sunyer no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 280 Minuto 42 (Ocasión de falta): Raúl Bernabéu va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Josep Enric Sunyer va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 Ivan Brufau va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ricardo Aldehuela, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Raúl Bernabéu quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ivan Brufau, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enrique Rosillo de BALOMPIE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 71 (Tirita (médico)): Joseba Galindo va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de BALOMPIE estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Juan Vázquez Armero de BALOMPIE va abandonar el terreny de joc després de 87 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. 罗 (Luo) 宝贵 (Baogui) va entrar en el seu lloc.