Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JuacoTeam (1595880) - patm (122663) » 531211548: T47/J12/IX

Liga 531211548 Información oficial sobre el partido 531211548 en Hattrick

26.09.2015 15:40:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 12 / IX.1014 (61285)

JuacoTeam Alineación oficial del equipo 'JuacoTeam' en el partido 3 - 1 patm Alineación oficial del equipo 'patm' en el partido
Javier Miró (36') 1 - 0
Felipe Solano (52') 2 - 0
Narciso Tenorio Tirado (62') 3 - 0
3 - 1 Oier Aulia (65')
JuacoTeam Alineación oficial del equipo 'JuacoTeam' en el partido 3 - 1 patm Alineación oficial del equipo 'patm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
JuacoTeam Alineación oficial del equipo 'JuacoTeam' en el partido 5 - 0 patm Alineación oficial del equipo 'patm' en el partido
Tiene mala suerte 4.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JuacoTeam

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): JuacoTeam prenia la batuta de l'encontre al minut 36, quan en Javier Miró va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de JuacoTeam pel centre va donar un gran resultat: el gol de Felipe Solano va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de JuacoTeam a 3 - 0. Narciso Tenorio Tirado va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de JuacoTeam la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): JuacoTeam va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Fernando Corsavi en un 1 contra 1 amb el porter Gregorio Giménez Arnau, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Josep Morell no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jaume Momplet estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alejandro Sama, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Aman Montero va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

patm

Goles Goles

  • 153 Minuto 65 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Oier Aulia va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el patm va reduir diferències al marcador: 3 - 1 al minut 65.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de patm va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Josep Morell va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de patm, l'equip va recuperar la pilota al minut 30 i va contraatacar. En Oier Aulia va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 219 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Ferdinando D'Odorico va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Jesús Urruela, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Urruela.