Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Dream Team (1595790) - ARS Palma del Río (1337912) » 531206135: T47/J1/IX

Liga 531206135 Información oficial sobre el partido 531206135 en Hattrick

11.07.2015 15:40:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 1 / IX.987 (61258)

C.F. Dream Team Alineación oficial del equipo 'C.F. Dream Team' en el partido 5 - 1 ARS Palma del Río Alineación oficial del equipo 'ARS Palma del Río' en el partido
Conrat Pérez Gómez (7') 1 - 0
Francisco José Gaytán (11') 2 - 0
Manuel Salazar (22') 3 - 0
Juan San Claudio (58') 4 - 0
David Gurruchategui (63') 5 - 0
5 - 1 Exidio Reboreda (75')
C.F. Dream Team Alineación oficial del equipo 'C.F. Dream Team' en el partido 5 - 1 ARS Palma del Río Alineación oficial del equipo 'ARS Palma del Río' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
C.F. Dream Team Alineación oficial del equipo 'C.F. Dream Team' en el partido 4 - 2 ARS Palma del Río Alineación oficial del equipo 'ARS Palma del Río' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,6 % 2,6 % 16,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Dream Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del TLCE. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Conrat Pérez Gómez la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Dream es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 7.
  • 133 Minuto 11 (Gol por la derecha): Francisco José Gaytán va incrementar l'avantatge de Dream amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 22 (Gol por la derecha): Amb 22 minuts jugats, en Manuel Salazar va augmentar l'avantatge de Dream a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Dream va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Juan San Claudio va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 63 (Gol de penalti): Dream va obtenir un penal al minut 63, que va llançar a la perfecció David Gurruchategui. 5 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Francisco José Gaytán va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel Salazar de Dream la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 6 (Lesión leve): Suhar Batiz de Dream va abandonar el terreny de joc després de 6 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jordi Panicot va entrar en el seu lloc.

ARS Palma del Río

Goles Goles

  • 152 Minuto 75 (Gol por la izquierda): TLCE va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 5 - 1 quan Exidio Reboreda va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Exidio Reboreda va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ignazio Lanborena, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del TLCE van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Carles Vidal, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 48 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Javier de Quiñones va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.