Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sendokais (776192) - Dieghinos FC (801657) » 531168958: T47/J11/IX

Liga 531168958 Información oficial sobre el partido 531168958 en Hattrick

19.09.2015 15:40:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 11 / IX.775 (61046)

Sendokais Alineación oficial del equipo 'Sendokais' en el partido 0 - 2 Dieghinos FC Alineación oficial del equipo 'Dieghinos FC' en el partido
0 - 1 Javier Sierra Urquijo (2')
0 - 2 Giuseppino Di Caro (71')
Sendokais Alineación oficial del equipo 'Sendokais' en el partido 0 - 2 Dieghinos FC Alineación oficial del equipo 'Dieghinos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sendokais Alineación oficial del equipo 'Sendokais' en el partido 0 - 3 Dieghinos FC Alineación oficial del equipo 'Dieghinos FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sendokais

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): En Andima Sumusua va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Juan Francisco Mena va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Sendokais que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 240 Minuto 18 (Ocasión de contra de falta): Sendokais van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 18 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Eloi Villaró no va ser gens encertat.
  • 207 Minuto 84 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Andima Sumusua de Sendokais no va ser gol per ben poc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 27 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Chinés Valenzuela Pineda no li va importar gens ni mica.

Dieghinos FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Al minut 2 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Javier Sierra Urquijo que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Giuseppino Di Caro, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, el Dieghinos va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Òscar Tàpies s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Jorge Javier López, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 59 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Dieghinos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Óscar Dolius es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 60 (Lesión leve): Dieghinos va fer una substitució al minut 60. Antonio Iztueta va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Miguel Chiriboga.