Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

1.FC U.Puerta Bonita (1589517) - Atletico Swat (1463058) » 531153131: T47/J2/IX

Liga 531153131 Información oficial sobre el partido 531153131 en Hattrick

18.07.2015 15:40:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 2 / IX.707 (60978)

1.FC U.Puerta Bonita Alineación oficial del equipo '1.FC U.Puerta Bonita' en el partido 0 - 2 Atletico Swat Alineación oficial del equipo 'Atletico Swat' en el partido
0 - 1 Antonio Olmos (63')
0 - 2 Benedicto Gómez de Bonilla (81')
1.FC U.Puerta Bonita Alineación oficial del equipo '1.FC U.Puerta Bonita' en el partido 0 - 2 Atletico Swat Alineación oficial del equipo 'Atletico Swat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
1.FC U.Puerta Bonita Alineación oficial del equipo '1.FC U.Puerta Bonita' en el partido 1 - 3 Atletico Swat Alineación oficial del equipo 'Atletico Swat' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,8 % 4,1 % 77,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1.FC U.Puerta Bonita

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): U.Puerta va estar a punt de posar-se per davant al minut 28 però Fernando Fernández-Savater va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Fernández-Savater de U.Puerta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Julio Muñoz Franco ocupà el lloc d'en Noé Miguel Valle al 82 minuts, dos minuts després que el jugador de U.Puerta quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Noé Miguel Valle, en lloc de córrer, relliscava.
  • 301 Minuto 78 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Carlos Mir López no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Atletico Swat

Goles Goles

  • 173 Minuto 63 (Gol por la derecha): Al minut 63 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Antonio Olmos que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, Benedicto Gómez de Bonilla va augmentar l'avantatge de Atletico a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Es duien 34 minuts de partit jugats quan Albino Iglesias va estar a punt de posar per davant a Atletico amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Beraun Nafarrondo va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Héctor Ubera va marcar al minut 37 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 236 Minuto 55 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Diego Sanchiz no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jorge Calser estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Després de 88 minuts, Benedicto Gómez de Bonilla va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Beraun Nafarrondo va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Albino Iglesias de Atletico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 30 (Tirita (médico)): Héctor Ubera va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Atletico es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 090 Minuto 87 (Tirita): Al minut 87, Antonio Olmos de Atletico es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.