Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BosSpik (486724) - mario y migue (779372) » 531153077: T47/J2/IX

Liga 531153077 Información oficial sobre el partido 531153077 en Hattrick

18.07.2015 15:40:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 2 / IX.706 (60977)

BosSpik Alineación oficial del equipo 'BosSpik' en el partido 1 - 1 mario y migue Alineación oficial del equipo 'mario y migue' en el partido
José Valdemoro (50') 1 - 0
1 - 1 Iker Alén (81')
BosSpik Alineación oficial del equipo 'BosSpik' en el partido 1 - 1 mario y migue Alineación oficial del equipo 'mario y migue' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BosSpik Alineación oficial del equipo 'BosSpik' en el partido 1 - 2 mario y migue Alineación oficial del equipo 'mario y migue' en el partido
Tiene un resultado normal 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,6 % 11,0 % 65,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BosSpik

Goles Goles

  • 122 Minuto 50 (Gol por la izquierda): BosSpik, atacant per l'esquerra al minut 50, va aprofitar el magnífic llançament de José Valdemoro per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15, Carlos Lorente arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vicente Estébanez Alonso va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant Ignacio Beltrán Villalva va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ignacio Beltrán Villalva al minut 63 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Carlos Lorente va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alejandro Martínez Ibañez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 79, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alejandro Martínez Ibañez va estar a punt d'avançar els locals al minut 82 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, Josep Joan Faus de BosSpik va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

mario y migue

Goles Goles

  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): mario van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 81, quan Iker Alén va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 18 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Jaime Jaimes que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 de partit, Joritz Gallano quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 56 (Ocasión por el centro): mario va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Paco Pepe Radigales es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del mario van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Joritz Gallano, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joritz Gallano de mario es va emportar una amonestació al minut 55 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Barni Betancourt de mario va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Lucas Lavado va prendre el seu rol al minut 77.