Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CAD_LAURA_LUGO MIRANDES FC (314321) - Vieirinha (1332076) » 531152150: T47/J14/IX

Liga 531152150 Información oficial sobre el partido 531152150 en Hattrick

10.10.2015 15:40:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 14 / IX.695 (60966)

CAD_LAURA_LUGO MIRANDES FC Alineación oficial del equipo 'CAD_LAURA_LUGO MIRANDES FC' en el partido 2 - 1 Vieirinha Alineación oficial del equipo 'Vieirinha' en el partido
0 - 1 Carles Marroig (8')
Esparatz Estarta (77') 1 - 1
Alfredo Olmo Cañas (80') 2 - 1
CAD_LAURA_LUGO MIRANDES FC Alineación oficial del equipo 'CAD_LAURA_LUGO MIRANDES FC' en el partido 2 - 1 Vieirinha Alineación oficial del equipo 'Vieirinha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CAD_LAURA_LUGO MIRANDES FC Alineación oficial del equipo 'CAD_LAURA_LUGO MIRANDES FC' en el partido 2 - 2 Vieirinha Alineación oficial del equipo 'Vieirinha' en el partido
Tiene un resultado normal 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 30,8 % 41,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CAD_LAURA_LUGO MIRANDES FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): CAD_LAURA_LUGO equilibrava la balança al minut 77. En Esparatz Estarta, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Alfredo Olmo Cañas va donar a CAD_LAURA_LUGO un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 52 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Daniel Negrete va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Òscar Pinasa de CAD_LAURA_LUGO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Vieirinha

Goles Goles

  • 140 Minuto 8 (Gol de contra de falta): El porter de Vieirinha va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Carles Marroig va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alberto Corera. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Santiago Gómez va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alejandro Ozores va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Ozores es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Ozores va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Vieirinha va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.