Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Honta F.C (993496) - Barcelona-teamG (1420924) » 531137263: T47/J13/IX

Liga 531137263 Información oficial sobre el partido 531137263 en Hattrick

03.10.2015 15:40:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 13 / IX.636 (60907)

Honta F.C Alineación oficial del equipo 'Honta F.C' en el partido 3 - 1 Barcelona-teamG Alineación oficial del equipo 'Barcelona-teamG' en el partido
0 - 1 Adrian Stan (5')
Terenci Forn (19') 1 - 1
Pablo Lahiena (20') 2 - 1
Pablo Lahiena (61') 3 - 1
Honta F.C Alineación oficial del equipo 'Honta F.C' en el partido 3 - 1 Barcelona-teamG Alineación oficial del equipo 'Barcelona-teamG' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Honta F.C Alineación oficial del equipo 'Honta F.C' en el partido 5 - 1 Barcelona-teamG Alineación oficial del equipo 'Barcelona-teamG' en el partido
Tiene mala suerte 4.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Honta F.C

Goles Goles

  • 114 Minuto 19 (Gol de penalti): Després de 19 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Honta, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Terenci Forn de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pablo Lahiena, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 143 Minuto 61 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Honta eren letals, i Pablo Lahiena va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26, Josep Carles Godàs gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Karl Heinz Wurzer va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Pere Fosas una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 58, però una magnífica aturada de Karl Heinz Wurzer va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alfonso Jugo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 72 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Terenci Forn, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Giancarlo Buffo de Honta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Barcelona-teamG

Goles Goles

  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 5, Marcos Campezo va pentinar un córner cap al segon pal que Adrian Stan va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Antonio Serrano, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Antonio Serrano va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 261 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Raúl Villasante al minut 24 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Barcelona-teamG va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Miguel Gallego es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 60 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Humberto Romo va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Al minut 23 de partit, el jugador Luis Taberné de Barcelona-teamG es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 092 Minuto 25 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 25 va fer que Luis Taberné de Barcelona-teamG hagués d'abandonar el terreny de joc. Manuel González Ríos va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 59 (Evento clima: sol, K.O. potente): Antonio Serrano estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.