Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La ostia puta FC (1432279) - sarao_team (492560) » 531129232: T47/J9/IX

Liga 531129232 Información oficial sobre el partido 531129232 en Hattrick

05.09.2015 15:40:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 9 / IX.600 (60871)

La ostia puta FC Alineación oficial del equipo 'La ostia puta FC' en el partido 2 - 2 sarao_team Alineación oficial del equipo 'sarao_team' en el partido
Guillermo Marcos (34') 1 - 0
1 - 1 Martí Quirant (66')
1 - 2 Erik Märk (76')
Gustavo Ezcurra (77') 2 - 2
La ostia puta FC Alineación oficial del equipo 'La ostia puta FC' en el partido 2 - 2 sarao_team Alineación oficial del equipo 'sarao_team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
La ostia puta FC Alineación oficial del equipo 'La ostia puta FC' en el partido 5 - 1 sarao_team Alineación oficial del equipo 'sarao_team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La ostia puta FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 34 gràcies a la jugada de Guillermo Marcos, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 137 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 77 una excel·lent centrada de Mauricio Dago va arribar a Gustavo Ezcurra, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): ostia va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 20 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mauricio Dago ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Lluís Homedes una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 35, però una magnífica aturada de Francisco Calimano va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Irnaten Jomani va estar a punt d'acabar en gol al minut 74, però el porter visitant Francisco Calimano va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Gustavo Ezcurra del ostia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Guillermo Marcos de ostia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

sarao_team

Goles Goles

  • 161 Minuto 66 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Martí Quirant que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Erik Märk quedar desmarcat i marcar per a sarao_team al minut 76. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Juan Rodríguez no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Pedro Ignacio Valentín estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 12 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 12 de partit, quan un jugador de sarao_team, en Martí Quirant, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 27 (Lesión): El jugador de sarao_team Iván Soto Barón va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Ernesto Falcó va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): Óscar Roco de Godoy de sarao_team va abandonar el terreny de joc després de 67 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Víctor Elguero va entrar en el seu lloc.