Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chiiclana F.C. (797466) - real betik (309078) » 531120026: T47/J13/IX

Liga 531120026 Información oficial sobre el partido 531120026 en Hattrick

03.10.2015 15:40:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 13 / IX.550 (60821)

Chiiclana F.C. Alineación oficial del equipo 'Chiiclana F.C.' en el partido 1 - 0 real betik Alineación oficial del equipo 'real betik' en el partido
Pedro Farfán (62') 1 - 0
Chiiclana F.C. Alineación oficial del equipo 'Chiiclana F.C.' en el partido 1 - 0 real betik Alineación oficial del equipo 'real betik' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Chiiclana F.C. Alineación oficial del equipo 'Chiiclana F.C.' en el partido 1 - 4 real betik Alineación oficial del equipo 'real betik' en el partido
Tiene un resultado normal 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chiiclana F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Chiiclana prenia la batuta de l'encontre al minut 62, quan en Pedro Farfán va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Chiiclana va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 24 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Óscar Tutau ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alfredo Larra! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Iñigo Kanala-Etxebarria no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Oiartzo Galarregi estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

real betik

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): betik va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ryan Vincent va desviar el xut final de Raimon Aparisi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Jofre Guirola va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ryan Vincent, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): betik va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Gonzalo Campanario es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Iñigo Kanala-Etxebarria estava fent un bon partit.