Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Einadaptats PPCC (1434063) - Real Carreteria Balompie (988786) » 531056159: T47/J10/IX

Liga 531056159 Información oficial sobre el partido 531056159 en Hattrick

12.09.2015 15:40:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 10 / IX.267 (60538)

Einadaptats PPCC Alineación oficial del equipo 'Einadaptats PPCC' en el partido 1 - 2 Real Carreteria Balompie Alineación oficial del equipo 'Real Carreteria Balompie' en el partido
Jordi Aulinas (27') 1 - 0
1 - 1 Evaristo Villaño (80')
1 - 2 Evaristo Villaño (86')
Einadaptats PPCC Alineación oficial del equipo 'Einadaptats PPCC' en el partido 1 - 2 Real Carreteria Balompie Alineación oficial del equipo 'Real Carreteria Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Einadaptats PPCC Alineación oficial del equipo 'Einadaptats PPCC' en el partido 3 - 5 Real Carreteria Balompie Alineación oficial del equipo 'Real Carreteria Balompie' en el partido
Tiene mala suerte 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,3 % 16,2 % 58,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Einadaptats PPCC

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jordi Aulinas ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, EINA PPCC es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): EINA PPCC va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 19 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Manuele De Francesco ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Guillermo Loscos de EINA PPCC va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): EINA PPCC per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 83, quan Lluís Albert Dantjou va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de EINA PPCC va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Manuele De Francesco va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marcelo Val Gómez de EINA PPCC es va guanyar la targeta groga merescudament.

Real Carreteria Balompie

Goles Goles

  • 162 Minuto 80 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 80, quan Evaristo Villaño va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Carreteria va ser finalitzada des de l'esquerra per Evaristo Villaño al minut 86. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Federico Valcarcel va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 22, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Cirilio Ibartola va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 36 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ricardo Viscón va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Carreteria van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Carlos Rubianes, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ricardo Viscón després de 88 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Cirilio Ibartola va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Seran Tortosa Saavedra es va quedar sol davant del porter, al minut 89. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 13 (Tirita): Al minut 13, Mariano Hombau de Carreteria es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Jesús Maria Marsà de Carreteria va abandonar el terreny de joc després de 89 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Txevi Garriga va entrar en el seu lloc.